Super Namoid t'ajuda a pensar un nom

Tots alguna vegada quan hem intentat escriure una història fantàstica, sigui ciència ficció, terror o un altre tipus de fantasia, hem tingut problemes per trobar un nom. Sigui aquest el nom dels personatges, de les bèsties, de la maquinària, dels déus, etc. Tot això ens ho pot solucionar Super Namoid, una aplicació web que funciona barrejant els noms de la seva base de dades per donar-nos un llistat aproximat d'allò que li demanem.

Entre altre opcions podem cercar noms d'home, de dona, d'animals, de monstres, èlfics, orcs, de medicines, ... També hi ha curiositats com noms de vídeojocs, de pel·lícules de terror i fins i tot pot inventar-se un títol d'especialitat informàtica.

Aquest programari treballa cercant en un diccionari especialitzat per cada categoria i barreja les lletres segons uns paràmetres que nosaltres podem més o menys modificar. Al desplegable de Resemble Words trobem quatre opcions; Strongly ens donarà molt pocs resultats però probablement més acurats, al contrari que l'opció Little, i l'opció Dinamyc mostrarà un llistat optimitzat.

D'aquesta manera a l'hora d'escriure no ens haurem de preocupar de cap altra cosa que no sigui triar un nom de la llista. A més a més, hi haurà més d'una vegada que ens farem un tip de riure, ja que els resultats poden ésser d'allò més absurds.