Doctor Who

Si hi ha una sèrie mítica de ciència ficció crec que és la del Doctor Who. Iniciada al 1963, i rècord Guiness com a sèrie de televisió de ciència ficció amb més temps en antena, ja ha viscut deu canvis de «doctors» al llarg de la seua dilatada història.

Este darrer curs TV3 ha estat emetent-la, i esperem que el curs vinent es faça amb el drets de la següent temporada! pinta molt bé, ja que hi apareix Davros, el creador dels Daleks (els arxienemics del Doctor!). Mentrestant estaria molt bé que es puguessen reemetre els antics capítols d'antics doctors, no trobeu? però bé, em sembla que haurem d'utilitzar les eines que trobem a internet per aconseguir-ho, i si ens perdem sempre podem demanar un cop de mà al fòrum del Doctor (ja vos aviso que de les primeres temporades no trobareu tots els capítols, la BBC va fer-ne «neteja»).

Vos deixo amb un podcast que vaig fer fa uns dies, amb les peces de música clàssica que apareixen a la sèrie.3 comentaris:

  Anna

6 de juliol de 2008 a les 12:03

jo no el coneixia, i m'hi he enganxat ara que l'han fet a TV3. O era al 33?

  Anònim

6 de juliol de 2008 a les 12:13

al K3 per a ser exactes! no el coneixies? jo recordo vagament haver-lo vist a la primera fa segles... o és la meua imaginació? pot ser...

  Unknown

8 de juliol de 2008 a les 9:42

Al canal Sci Fi estan recuperant les pel·lícules que també van fer-se als anys seixanta. Recentment he pogut gravar Dr. Who and the Daleks, de 1965, i Daleks - Invasion Earth 2150 AD, de 1966, en què el doctor està interpretat pel gran Peter Cushing. Es tracta de dues pel·lícules d'un to més infantil, i el trama de les quals no tenia continuïtat amb la sèrie, però van tenir més pressupost i els efectes especials són una mica millors. Està bé revisar-les i tenir-les en compte...