"Stargate Universe" arriba a la TDT de la mà d'Antena.Neox

Antena 3 continua la seua estratègia d'anar enriquint amb sèries internacionals el seu canal Antena.Neox de la TDT. Fa pocs dies que s'acaba de confirmar que Neox estrenarà, el proper 15 de maig, la sèrie "Stargate Universe", la darrera entrega de la franquícia d'"Stargate" que encara faltava per arribar a l'Estat espanyol. Serà aquest dissabte a partir de les 22.00 hores. D'aquesta manera, el canal de la TDT s'avançarà a Syfy, ja que el canal de pagament de la Universal també es trobava negociant l'adquisició d'"Stargate Universe", actualment en emissió als Estats Units amb un èxit força notable. Així, després d'emetre "Stargate Atlantis", Neox torna a apostar per la ciència-ficció i ens portarà "Stargate Universe" en exclusiva. La sèrie explica la història d'un grup de soldats, científics i civils que, fugint d'un atac, acaben atrapats molt lluny de la Terra, en una nau mastodòntica i molt antiga, coneguda com Destiny.



Potser l'argument us recordarà una mica a "Battlestar Galactica". Siga com siga, els protagonistes d'"Stargate Universe" hauran de viure en un punt indeterminat de l'espai i del temps, aferrats a la noció de l'esperança i bloquejats en un rumb desconegut, tot intentant tornar a la Terra. Així, amb tot tipus de perills i aventures, alguns dels personatges esdevindran veritables herois, mentre que d'altres es tornaran dolents. A Antena.Neox, "Stargate Universe" es podrà veure en format panoràmic, amb opció d'escoltar la sèrie en la seua versió original i amb subtítols en castellà.

1 comentaris:

  Anònim

11 de maig del 2010, a les 18:22

Bé, no és cap virgueria de serie però, ens continua alguns escenaris de la serie Stargate, com ha anat fent l'altra opció prèvia d'Stargate Atlantis.
Nous personatges, nou escenari, menys efectes, i una saga que fa pinta de treure més sèries.
No veig que tingue massa que veure amb els Cylons, ni els 12 planetes, ni una fusió de consciència evolucionada de "les màquines" amb la humana.
Si de cas, Càprica, pot optar a ser continuació o previ-time a Batllestar Galàctica.
Universe te trets interessants, cosa que la fa prou amena. Encara que les potents hipòtesis de viatges transgalàctics, continuant el guió d'Atlantis, no doni excessiu joc encara.