Hespèria a l'Ebrebloc 2009

Segur que ja us heu reservat el lloc a la vostra agenda per assistir a l'Ebrebloc 2009. Que no??? Doncs ara teniu una altra raó per fer-ho, ja que el dissabte per la tarda, a la Biblioteca de Roquetes, s'hi celebrarà una taula redona ben atractiva: sobre els blocs col·lectius de l'Ebresfera.

Hi assistiran representants de Cinema-Clàssics, de La Voz Telúrica, dels Exalumnes de la Mercè, i una ànima per part d'Hespèria. Es parlarà sobre què són els blocs col·lectius, com es creen, com comencen a caminar, i com (com a nous Prometeus) acaben tenint vida pròpia.

Com que parlarem del nostre bloc, i dels resultats que es poden arribar a aconseguir amb un de col·lectiu, no ens quedarà altre remei que fer una mica de presentació en el món analògic del llibre de relats curts de ciència-ficció, que bé s'ho mereix, i reconèixer l'esforç de tots els participants al concurs. Si voleu, en aquell moment tindrem alguns exemplars en paper del llibre, pel que si teniu previst anar-hi podeu aprofitar per adquirir-ne un.

Ens veiem a l'Ebrebloc!

2 comentaris:

  Jesús M. Tibau

4 de febrer del 2009, a les 23:21

ja tinc ganes de tenir el llibre a les mans

  Anònim

5 de febrer del 2009, a les 16:22

ja queda menys! ja voràs com han quedat la mar de bé! :D