Podcasts de terror i ciència-ficció

Els que seguiu els Podcasts d'Asteroides ja n'esteu al cas. Però els hesperidians nats pot ser que no, i d'aquí ve el post. Un podcast, per a qui no n'estiga al cas, i resumint-ho molt, és una espècie de bloc (i per tant té un canal de subscripció), però en lloc de lletres es fa amb àudio. I és que els recursos tecnològics que tenim al nostre abast són immensos, i cal intentar traure'n el màxim profit!

Tot seguit vos presento tres podcasts que he fet de terror i de ciencia-ficció. El primer és de Arthur C. Clarke, és un fragment de 2001: Odissea en l'espai, i la música és el Danubi Blau.




El segon és un poema de HP Lovecraft, i la música és de Brunette Models.




I el tercer és un poema del Mestre Accídia, amb música de JT Bruce.




Alhora, vos recomano tres podcasts del tema. No són en català, que no n'he trobat cap, així que si algú en sap d'algun, que ho apunte! El primer, que es troba parat, és el podcast del Sitio de Ciencia-ficción, en què s'hi comenten llibres. El segon és Fuera de órbita, per als fans de la Guerra de les Galàxies. I el tercer és The Leviathan Chronicles, en anglès (i per tant no rasco bola de què hi diuen), ambientat en les profunditats marines, i amb una magnífica presentació gràfica. Que aprofitin!

3 comentaris:

  Jesús M. Tibau

8 de setembre del 2008, a les 18:45

Molt bé, estàs fet un atxa

  Anònim

8 de setembre del 2008, a les 22:23

gràcies! però tot el mèrit és dels autors!!!

:D

  Accídia

11 de setembre del 2008, a les 22:28

Totalment d'acord amb Jesús.