Fringe, la nova série de culte?



Fringe és una proposta nova i ambiciosa que ens planteja un nou concepte del misteri. Després de veure el primer capítol hom queda amb una molt bona sensació i amb ganes de veure'n més. Però també em fa por com ho vulguin encarar, ja que el ventall de possibilitats és molt ampli i podem tenir un refregit de tòpics un rere l'altre o podem trobar-nos amb el que va ser Expedient X als 90, però de la mà de les noves perspectives de l'època que vivim, tot amanit amb la manera de fer de J.J. Abrahms.

El capítol pilot és gairebé una pel·lícula; de fet hi ha pel·lícules que he vist darrerament que ni estan tan ben fetes ni m'han enganxat tant. És un plantejament impressionant de la sèrie on nosaltres , a través d'una narració i un ritme molt equilibrat i trepidant, anem descobrint la trama a mesura que la descobreix la protagonista. Això crea un clima de misteri que m'ha captivat i em suggereix que només hem vist la punta l'iceberg d'allò que ens podem aportar els guionistes. Una mica la sensació que vaig tenir amb Lost.

De moment em sembla que les expectatives s'han complit amb escreix, només falta que el públic americà hi sigui fidel i que els guionistes facin una bona feina, que em penso que ambdues coses van una mica lligades. A veure si hi ha sort, ja que aquesta série te totes les butlletes per convertir-se en la nova sèrie de culte... a partir del 9 de setembre.

2 comentaris:

  Unknown

30 de juliol del 2008, a les 11:46

Jo no hi estic gaire d'acord, de fet a mi aquest episodi pilot m'ha fet més por que una pedregada, molt fluixet, molt previsible, molt perduts, han de millorar molt per tal que Fringe li arribi a la sola de les sabates dels seus dos referents com són LOST o X-Files.

  Anònim

20 d’agost del 2008, a les 12:50

Hola!
Des del programa Bloc.Tdi hem volgut citar aquesta setmana la teva referència a la sèrie "Fringe".
També hem linkat al teu bloc des del nostre.

Pots veure el programa a bloctdi.wordpress.com o a qualsevol televisió local de la TDI.

Esperem que t'agradi!

Bloc.Tdi